Groen, geel, rood of blauw? Welke kleur ben jij?

  • 19 september 2022

Groen, geel, rood of blauw? Welke kleur ben jij?

Maandag 19 september hebben 20 vrijwilligers meegedaan met de workshop “Hoe communiceer jij?”.

Een vrolijke en (inter)actieve workshop waarin de verschillen tussen vier communicatiestijlen en veelvoorkomende misverstanden op levendige wijze inzichtelijk werden gemaakt. De deelnemers hebben inzicht gekregen in hun manier van communiceren (met behulp van een test), waardoor ze zich bewust werden van aspecten van communicatie die je eerst niet in de gaten had. Ze hebben geoefend met verschillende stijlen en ontdekten het effect daarvan bij henzelf en bij anderen. Met als resultaat: veel praktische tips voor effectievere communicatie, waarmee ze direct aan de slag kunnen!

Enthousiaste reacties
“Wat leuk om inzicht te krijgen in hoe je communiceert en hoe dat over kan komen op anderen. Veel van de inzichten was ik me totaal niet bewust van.” Aldus één van de vele positieve reacties die we na afloop hebben mogen ontvangen.

Maandag 31 oktober hebben we de workshop nogmaals aangeboden en hebben 15 vrijwilligers deelgenomen. Ook zij kunnen nu de verschillende stijlen herkennen en hebben tools gekregen om aan te kunnen sluiten bij andere communicatiestijlen.

Ook meedoen? 
Hebben we jou interesse nu ook gewekt?
Ook in 2023 bieden we deze workshop aan. Houd onze academie in de gaten voor de datum!