Jullie zoektocht naar vrijwilligers begint hier!

Of je nu op zoek bent naar structurele inzet van een vrijwilliger of dat er eenmalig ondersteuning gevraagd wordt, vrijwilligers werven via onze vacaturebank is nog steeds één van de makkelijkste manieren om vrijwilligerswerk te matchen met een geschikte kandidaat. En het is ook nog eens gratis. We geven tips over wat je kan doen om je vacature onderscheidend te maken, wat je het beste kan toevoegen aan een vacaturetekst of wat je wellicht beter achterwege kan laten. Blijft het lastig om een vrijwilliger te vinden dan kunnen wij via onze schijnwerper extra promotie bieden en zoeken wij achter de schermen mee in ons eigen netwerk. Kortom, wij zijn er om jullie vacature ingevuld te krijgen. Vragen? Stel ze gerust!

Stel je vraag aan ons

Een GOEDE vacature

Als je een vacature plaatst op onze vacaturebank wil je natuurlijk dat er mensen op reageren. Hoe zorg je ervoor dat jouw vacature eruit springt en dat er ook nog een vrijwilliger op klikt? We hebben een aantal tips en tricks verzameld om jou een goede vacature te laten schrijven.

De ultieme vacature schrijven

NIEUWE'geiners inzetten

Wij begeleiden inburgeraars van het project NIEUWEgeiners naar passend vrijwilligerswerk, dit helpt bij het participeren en geeft structuur. De mensen die we begeleiden beschikken over talenten en vaardigheden die zij graag inzetten binnen jullie organisatie. Ook aan de slag met een inburgeraar?

Naar het project

Vergoot jullie kansen

Om de kansen op een match voor jullie vacature te vergroten is het belangrijk dat je de juiste informatie overbrengt aan de mogelijke vrijwilligers. Daarnaast is het van belang hoe je dit vervolgens overbrengt. Je wil vaak veel vertellen over de functie maar is dit ook echt nodig?

Vergroot de kans op een match