Vrijwilligers die bij jullie passen!

Organisaties en initiatieven kunnen gratis gebruikmaken van onze website: je vrijwilligersvacatures én je organisatie breng je makkelijk onder de aandacht via ons gratis podium! Maak een account aan en je kunt direct aan de slag: vacatures plaatsen en trainingen volgen. Je kunt ook je eigen evenementen, trainingen en workshops plaatsen.

Account aanmaken

Advies en informatie

Vrijwillige inzet is ons expertise gebied! Neem gerust contact met ons op voor je vragen over bijvoorbeeld vrijwilligersbeleid, verzekeringen, vergoedingen, wet- en regelgeving, samenwerkingen en nog veel meer.

Stel je vraag aan ons

Trainingsaanbod

Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden van Nieuwegeinse vrijwilligersorganisaties kunnen via onze academie gebruikmaken van een divers aanbod van gratis trainingen en workshops.

Bekijk het trainingsaanbod

YES, een match

Is er een reactie gekomen op jullie vacature via onze vacaturebank en heeft jullie organisatie contact gehad met een (potentiële) vrijwilliger om mogelijk bij jullie starten? Laat het ons dan weten. Zo meten we de effectiviteit van de werving van jullie vacatures.

Deel je MATCH met ons

Promotie nodig?

Lukt het maar niet om een vacature ingevuld te krijgen of weten weinig mensen van het bestaan van jullie organisatie en activiteiten? Wij willen jullie hier graag bij helpen door de promotie een extra zetje te geven. Een vacature prominent op de homepage, jullie organisatie uitgelicht op de website of een mooi verhaal over één van jullie vrijwilligers, dat kan allemaal via onze schijnwerper. Lees meer over welke opties er allemaal zijn om net dat stukje extra aandacht te krijgen.

Promotie mogelijkheden

Nog niet uitgekeken?

Misschien is dit interessant voor jullie

Onze Kennisbank

Werven van vrijwilligers een lastige opgave? Wet- en regelgeving onoverzichtelijk? Hoe maak je een vrijwilligersovereenkomst en is een VOG gratis? De informatie die je zoekt en antwoorden op veelgestelde vragen vind je in onze kennisbank.

Bekijk de kennisbank hier

Goed Verzekerd

De gemeente Nieuwegein heeft een collectieve vrijwilligersverzekering afgesloten met zeer ruime dekking. Het is sterk aan te bevelen om je als organisatie goed te laten informeren over dit onderwerp zodat jullie vragen van vrijwilligers kunnen beantwoorden.

Meer lezen

Subsidie en Fondsen

Jullie hebben een baanbrekend plan om de inwoners van deze stad nog beter te helpen of misschien willen jullie nieuwe doelgroepen bereiken, maar blijven deze plannen liggen door een gebrek aan gelden. Misschien bieden fondsen en subsidies een uitkomst.

Meer informatie

Goed Geregeld

Wie zich vrijwillig inzet voor een ander, verdient het dat een organisatie goed met die inzet omgaat. De methodiek Vrijwillige Inzet Goed Geregeld helpt je bij het maken of verbeteren van je vrijwilligersbeleid. Ook kan je organisatie het NOV-Keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld behalen. Als geregistreerd adviseurs vertellen we je graag alles over het te doorlopen traject en de kosten en kunnen we je ook begeleiding bieden.

Meer over Goed Geregeld