Sponsor- en fondsenwerving door Comité 4 en 5 mei Nieuwegein

Over de organisatie
Het comité organiseert op 4 mei de Dodenherdenking, op 5 mei activiteiten om de vrijheid te vieren en losse activiteiten die gericht zijn op de jeugd, zoals een scholenproject waarbij de kinderen kunstwerkjes maken en wij gastlessen verzorgen en het film/vlogproject waarbij kinderen filmen of vloggen over oorlog, vrede en vrijheid. Tot slot ondersteunen we initiatieven van anderen zoals activiteiten voor veteranen.
Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

Als vrijwilliger vragen we je om gedurende een korte periode van enkele maanden voor ons, samen met de voorzitter van het comité, op zoek te gaan naar sponsoren en/of fondsen die het comité voor enkele jaren willen steunen. Het betreft niet de activiteiten op 4 mei, maar wel de overige activiteiten met de scholen en rond 5 mei. Ook vieren we in 2020 het feit dat we 75 Jaar vrede in Nederland hebben. Ook hiervoor moeten we op zoek naar 1-malige financiële ondersteuning.

We zoeken iemand die:

  • De persoon die we zoeken vindt het leuk om in gesprek te gaan met personen binnen in Nieuwegein gevestigde bedrijven (warme contacten).
  • Hij of zij doet dit vanuit de overtuiging dat aandacht voor vrede en veiligheid ook binnen het Nieuwegeinse via het comité levend gehouden moet worden.
  • Hij of zij is communicatief sterk.
  • De persoon heeft tijd om gedurende een korte periode te doen. De tijdsinvestering hangt af van de acties die in overleg met de voorzitter worden ondernomen.
  • we zoeken iemand die positief van aard is en dat ook kan uitstralen in de gesprekken met potentiële sponsoren.

Wij bieden:

  • Goede begeleiding vanuit het comité. Je hoeft het niet alleen te doen!
  • een overzichtelijk klus, waarbij er veel ruimte is om zelf je tijd in te delen
  • als je dat wilt, ook ruimte om zelf met ideeën voor sponsoring te komen.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Ja, ANBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht