Medewerker PR/communicatie door La CaZa

Over de organisatie

La CaZa is een sociale onderneming waar mensen op vrijwillige basis kunnen participeren. Wij hebben als doel mensen in hun kracht zetten om vanuit daar weer deel te nemen aan arbeidsprocessen in de maatschappij. La CaZa wordt gerund door alle deelnemers samen. Op die manier leren mensen weer samenwerken en ervaren ze dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hielden. Van bar, keuken tot administratie, financiën, PR en schoonmaak, alles wordt door de deelnemers gedaan. Er is een bedrijfsleider voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen en een werkcoach die mensen ondersteunt bij hun persoonlijke proces. Er wordt geleerd door ‘te doen’ en dat ondersteunen we met cursussen en coachingsgesprekken.

Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

Afdeling PR/communicatie houdt zich bezig met website beheer, facebook beheer, het schrijven van stukjes voor kranten en bladen en gastheer/vrouw zijn bij evenementen. Afhankelijk van je interesse en vaardigheden kun je werken in één van de disciplines van de PR. Belangrijk bij alle taken binnen de PR is dat je zorgdraagt voor een positief beeld naar buiten toe.

We zoeken iemand die:

  • Dit ben jij. Voor deze functie zoeken wij mensen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn met het beeld dat wij als organisatie willen uitstralen. Dit kan zijn door stukken te schrijven of ons te promoten bij evenementen. Ben je goed in de Nederlandse taal, ben je handig met de computer en kun je goed een verhaal verkopen, dan is medewerker PR/communicatie misschien iets voor jou.

Wij bieden:

  • Wat kun je leren? Bij La CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kunt maar dat je open staat om je te ontwikkelen als mens en in je functie. Als medewerker PR/communicatie leer je na te denken over hoe je een bedrijf kunt promoten, je leert teksten te schrijven, contacten onderhouden en reclame maken. Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat jouw rol kan zijn binnen een bedrijf. Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures