Medewerker financiën door La CaZa

Over de organisatie

La CaZa is een sociale onderneming waar mensen op vrijwillige basis kunnen participeren. Wij hebben als doel mensen in hun kracht zetten om vanuit daar weer deel te nemen aan arbeidsprocessen in de maatschappij. La CaZa wordt gerund door alle deelnemers samen. Op die manier leren mensen weer samenwerken en ervaren ze dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hielden. Van bar, keuken tot administratie, financiën, PR en schoonmaak, alles wordt door de deelnemers gedaan. Er is een bedrijfsleider voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen en een werkcoach die mensen ondersteunt bij hun persoonlijke proces. Er wordt geleerd door ‘te doen’ en dat ondersteunen we met cursussen en coachingsgesprekken.

Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

De functie: Afdeling financiën van La CaZa houd zich bezig met inkoop en voorraadbeheer, kas tellen, boekhouding, facturatie en debiteurenbeheer. Als medewerker financiën ben je actief op één of meerdere gebieden binnen deze afdeling.

We zoeken iemand die:

  • Voor deze functie zoeken wij mensen die houden van rekenen, het leuk vinden om gegevens bij te houden en deze te analyseren. Ben jij een pietje precies en kan je netjes werken? Wil je altijd dat het onder de streep klopt of vind je het leuk om zo goedkoop mogelijk in te kopen, dan is dit de functie voor jou.

Wij bieden:

  • Wat kun je leren? Bij CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kunt maar dat je open staat om je te ontwikkelen als mens en in je functie. Als medewerker financiën leer je zelfstandig te werken, je leert financiële gegevens bij te houden en te analyseren. Je leert het bedrijf te zien vanuit een financieel kader. Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat jouw rol kan zijn binnen een bedrijf. Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures