Keukenverantwoordelijke door La CaZa

Over de organisatie

La CaZa is een sociale onderneming waar mensen op vrijwillige basis kunnen participeren. Wij hebben als doel mensen in hun kracht zetten om vanuit daar weer deel te nemen aan arbeidsprocessen in de maatschappij. La CaZa wordt gerund door alle deelnemers samen. Op die manier leren mensen weer samenwerken en ervaren ze dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hielden. Van bar, keuken tot administratie, financiën, PR en schoonmaak, alles wordt door de deelnemers gedaan. Er is een bedrijfsleider voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen en een werkcoach die mensen ondersteunt bij hun persoonlijke proces. Er wordt geleerd door ‘te doen’ en dat ondersteunen we met cursussen en coachingsgesprekken.

Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

De koks in La CaZa houden zich bezig met het maken van lunchbuffetten, diners en het verzorgen van de catering. Als keukenverantwoordelijke ben je in staat om in een team te werken en collega’s mee te nemen in je werk. Je kent de HACCP regels en zorgt dat deze worden nageleefd. Je kunt het overzicht behouden in de keuken en de taken verdelen zodat het eten op tijd klaar is.

We zoeken iemand die:

  • Voor deze functie zoeken wij mensen met een passie voor koken en organisatorische ambities. Vind jij het leuk om eten te bereiden, ken je de HACCP regels en vind je het fijn om met een team ervoor te zorgen dat de klanten van La CaZa elke keer weer tevreden en voldaan naar huis gaan? Ben je in staat om het overzicht te behouden, mensen enthousiast te maken en mensen mee te nemen in jouw planning, dan is de functie van keukenverantwoordelijke écht iets voor jou!

Wij bieden:

  • Wat kun je leren? Bij La CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kunt maar dat je open staat om je te ontwikkelen als mens en in je functie. Als keukenverantwoordelijke leer je overzicht te behouden in een keuken, je leert de HACCP toepassen en overbrengen en leert hoe je mensen kunt meenemen in de werkzaamheden. Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat jouw rol kan zijn binnen een bedrijf. Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures