Keukenmedewerker door La CaZa

Over de organisatie

La CaZa is een sociale onderneming waar mensen op vrijwillige basis kunnen participeren. Wij hebben als doel mensen in hun kracht zetten om vanuit daar weer deel te nemen aan arbeidsprocessen in de maatschappij. La CaZa wordt gerund door alle deelnemers samen. Op die manier leren mensen weer samenwerken en ervaren ze dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hielden. Van bar, keuken tot administratie, financiën, PR en schoonmaak, alles wordt door de deelnemers gedaan. Er is een bedrijfsleider voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen en een werkcoach die mensen ondersteunt bij hun persoonlijke proces. Er wordt geleerd door ‘te doen’ en dat ondersteunen we met cursussen en coachingsgesprekken.

Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

De keukenmedewerkers in La CaZa houden zich bezig met het maken van lunchbuffetten, diners en het verzorgen van de catering. Afhankelijk van je dienst, interesse en vaardigheden kun je als keukenmedewerker aansluiten bij één van de werkzaamheden in de keuken. De catering bestaat uit het maken van broodjes voor bedrijven. Voor onze klanten wordt er in de middag een buffet gemaakt. Dit kan bestaan uit broodjes, soep, salade of een snack. Als keukenmedewerker heb je hierin de vrijheid om eigen recepten te maken. In de avonden wordt er een driegangenmenu gemaakt. De keukenmedewerkers bedenken zelf de recepten en bereiden deze met het team voor.

We zoeken iemand die:

  • Voor deze functie zoeken wij mensen met een passie voor koken. Vind jij het leuk om eten te bereiden, kun je netjes en hygiënisch werken en vind je het leuk om met een team ervoor te zorgen dat de klanten van La CaZa elke keer weer tevreden en voldaan naar huis gaan? Dan is de functie van keukenmedewerker écht iets voor jou!

Wij bieden:

  • Wat kun je leren? Bij La CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kunt maar dat je open staat om je te ontwikkelen als mens en in je functie. Als keukenmedewerker leer je basis keukenvaardigheden, de basis van HACCP en je leert hoe er in een keuken wordt gewerkt. Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat jouw rol kan zijn binnen een bedrijf. Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures