Bent u die gezellige vrijwilliger voor onze huiskamer? door ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof & TBO St. Antonius Ziekenhuis

Over de organisatie
ZorgSpectrum is een organisatie die mensen ondersteunt met één of meerdere progressieve chronische aandoeningen (zoals dementie, Parkinson, CVA, etc.). ZorgSpectrum heeft zeven zorglocaties in Nieuwegein, Houten en Vianen. Wij bieden hier zorg, ondersteuning en behandeling. Dit kan zijn binnen een fijne woonplek, maar men kan ook tijdelijk bij ons logeren, herstellen en revalideren. Tevens leveren we ook zorg aan huis en kan men overdag bij onze dagbehandeling terecht. Dat doen wij met oog voor wat iemand nog zelf wil en kan. De inzet van vrijwilligers is hierbij heel belangrijk!
Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

Houdt u van wandelen? Schildert u graag? Vindt u het leuk om te helpen met koken? Of heeft u een ander talent/hobby? Alle talenten en vaardigheden zijn van harte welkom in de woningen van De Geinsche Hof! Op de woningen binnen De Geinsche Hof wonen cliënten met dementie. Ze wonen in een kleine groep met maximaal 6/7 cliënten. Als vrijwilliger helpt u met uw talenten en vaardigheden de bewoner de dag structuur te geven. Bijvoorbeeld even samen een kopje koffie drinken, een wandeling, een praatje maken etc. Komt u ons met uw talenten ondersteunen?

We zoeken iemand die:

  • Affiniteit met ouderen met dementie
  • Betrouwbaar en behulpzaam
  • Geduldig en Zorgzaam

Wij bieden:

  • Dankbaar en zinvol werk in een prettige sfeer
  • Scholing

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures