Coördinator Eet Mee Nieuwegein door Stichting Eet Mee!

Over de organisatie
Eet Mee brengt mensen met elkaar in contact via gezellige etentjes bij mensen thuis. Zo dragen we bij aan sociale verbinding. Na een intake maken we een match 'op maat'. De Eet Mee-etentjes zijn een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen kan meedoen, als eetadres en/of als gast. We hebben speciale aandacht voor senioren en vluchtelingen.
Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

Met ons initiatief Eet Mee brengen we mensen met elkaar in contact via gezellige etentjes bij mensen thuis. Er is speciale aandacht voor senioren die het niet gezellig vinden om alleen te eten en voor vluchtelingen, die contacten willen leggen en de taal willen oefenen. Als Coördinator Eet Mee Nieuwegein ben je het gezicht van Eet Mee en maakt het initiatief bekend bij organisaties en bij inwoners. Je zorgt voor de werving van eetadressen en gasten en hebt regelmatig contact met de intakemedewerkers in Nieuwegein. Je zet een klankbordgroep op om Eet Mee steeds te laten aansluiten bij de behoeften van de inwoners. Je wordt ondersteund vanuit het kantoor in De Bilt en hebt contact met functionarissen in andere plaatsen. Je werkt vanuit huis maar bent ook incidenteel op kantoor in De Bilt. Je tijdsbesteding: ca. 8 uur per week. Je kunt je tijd flexibel inzetten.

We zoeken iemand die:

  • We zoeken een enthousiaste netwerker met organisatietalent en overtuigingskracht, die het als een uitdaging ziet om het initiatief bij organisaties en inwoners bekend te maken. Je hebt affiniteit met senioren en vluchtelingen.
  • iemand die open en communicatief is,
  • doorzettingsvermogen heeft,
  • zelfstandig kan werken en
  • je kunt makkelijk met verschillende soorten mensen omgaan

Wij bieden:

  • Een boeiende en zinvolle vrijwilligersfunctie, waarmee je bijdraagt aan meer binding tussen inwoners van Nieuwegein
  • Je kunt op zelfstandige wijze je functie invullen, je zakelijke netwerk uitbouwen en je CV versterken.
  • Je maakt deel uit van een enthousiast team. Je ontmoet bijzondere mensen en krijgt veel waardering voor het werk wat je doet.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Ja, ANBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht