Coördinator BHV/EHBO door Bouwspeeltuin Bouwgein

Over de organisatie
Bouwgein is een bouwspeeltuin in Nieuwegein-Noord. Het is een ontmoetingsplek voor jong en oud waar kinderen kunnen spelen en bouwen. Op woensdag- en zaterdagmiddag kunnen kinderen spelen in de speeltuin, hutten bouwen op het huttenbouwterrein en knutselen of een spelletje doen in de ontmoetingsruimte. Kinderen kunnen ook een kinderfeestje vieren. Naast de huttenbouw en speeltuin verhuurt Bouwgein ruimtes aan verenigingen en particulieren.
Praktische informatie
Vacature

Let op: deze vacature is reeds ingevuld


Wat ga je allemaal doen?

Bouwgein is een bouwspeeltuin waar kinderen iedere woensdag- en zaterdagmiddag kunnen spelen en hutten kunnen bouwen. Bouwgein draait geheel met vrijwilligers. Tijdens het spelen kunnen er bij de kinderen kleine ongelukjes gebeuren. Iedere vrijwilliger moet weten wat hij in die gevallen moet doen. Het is in een speeltuin goed als er een actief BHV/EHBO-beleid gevoerd wordt en ligt. Wie zou ons daarbij kunnen helpen om dat voor Bouwgein helemaal up to date te maken?

We zoeken iemand die:

  • Verstand heeft van alle regelgeving omtrent BHV en EHBO,
  • instructies kan schrijven voor de vrijwilligers mbt eerste hulp handelingen (pleisters plakken, splinters verwijderen, etc)
  • EHBO dozen bijhouden/aanvullen
  • eventueel bij grote activiteiten aanwezig zijn

Wij bieden:

  • een gezellig team vrijwilligers die samen met jou ervoor zorgt dat Bouwgein een plek blijft waar veel kinderen met plezier spelen en goed blijft draaien

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures