Assistent coördinator activiteitencommissie door Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg

Over de organisatie
Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg bestaat uit wijkbewoners vóór wijkbewoners. Het wijknetwerk is er om ideeën en initiatieven die bewoners voor de wijk willen opzetten te ondersteunen. One motto: Fokkesteeg Veilig, Fokkesteeg Samen, Fokkesteeg Schoon en Fokkesteeg Trots. Veilig: samen werken aan een wijk die veilig is voor ons allemaal. Samen: we willen ons als wijk inzetten dat iedereen zich hier thuis voelt. Schoon: samen werken aan een schone wijk. Trots: als wijkbewoners weten we al lang dat het in deze wijk gewoon fijn wonen is. En dat willen we nu ook eens goed naar buiten gaan uitdragen. Wijkbewoners, ondernemers, organisaties van het gezondheidscentrum en de woningcorporaties tot de gemeente, de medewerkers van La CaZa, onze twee wijkagenten - samen maken we Fokkesteeg steeds beter.
Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg zoekt voor haar activiteitencommissie een assistent coördinator. De activiteitencommissie bestaat uit een groep enthousiaste en vrolijke vrijwilligers, die het leuk vinden allerlei evenementen voor de wijk te organiseren. (Halloween, Winterfair, Kinderclub, Bingo, Fietstochten…) Ieder zet zijn eigen talenten in, zoals knutselen, versieren, bedenken, helpen met ranja schenken etc. Als uitbreiding zoeken we diegene die ervan houdt om de administratie en de planning bij te houden: van de bonnetjes tot vastleggen van de plannen in draaiboeken, met daarin onder meer het tijdsprogramma en de taken van de verschillende medewerkers en gemaakte afspraken.

We zoeken iemand die:

  • bij activiteiten kan ondersteunen
  • met administratie kan assisteren
  • rooster en draaiboek kan opstellen
  • deelneemt aan het bewonersoverleg en zo nodig overlegt met het bestuur
  • Die nauwkeurig is, een teamspeler, van orde houdt, respectvol is naar elkaar en vooral een vrolijke sfeer kan scheppen.

Wij bieden:

  • Een zinvolle inzet voor je wijk, een leuk team en gezelligheid
  • Indien gewenst zullen we bij het einde van je vrijwilligerswerk een getuigschrift opstellen
  • Ben jij degene die ervan houdt om op de achtergrond alles op rolletjes te laten lopen? We bieden een leuk team, gezelligheid, een zinvolle inzet voor je wijk.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Ja, ANBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures