Chauffeur door La CaZa

Over de organisatie

La CaZa is een sociale onderneming waar mensen op vrijwillige basis kunnen participeren. Wij hebben als doel mensen in hun kracht zetten om vanuit daar weer deel te nemen aan arbeidsprocessen in de maatschappij. La CaZa wordt gerund door alle deelnemers samen. Op die manier leren mensen weer samenwerken en ervaren ze dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hielden. Van bar, keuken tot administratie, financiën, PR en schoonmaak, alles wordt door de deelnemers gedaan. Er is een bedrijfsleider voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen en een werkcoach die mensen ondersteunt bij hun persoonlijke proces. Er wordt geleerd door ‘te doen’ en dat ondersteunen we met cursussen en coachingsgesprekken.

Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

Als chauffeur bezorg je cateringopdrachten bij de klanten en haal je bestellingen op bij winkels. Chauffeurs worden ingepland op dagen dat er catering is of als er bestellingen moeten worden gehaald bij een winkel. Je rijdt zelfstandig naar de klant of de winkel om spullen te leveren of te halen.

We zoeken iemand die:

  • Wij zijn op zoek naar iemand die representatief is en klanten correct te woord kan staan. Ben je in het bezit van een rijbewijs en vind je het leuk om zelfstandig rond te rijden om bestellingen te bezorgen of op te halen? Vind je het fijn om flexibel inzetbaar te zijn of wil je wel op oproepbasis werken, dan is chauffeur voor La CaZa een leuke functie voor jou.

Wij bieden:

  • Bij La CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kunt maar dat je open staat om je te ontwikkelen als mens en in je functie. Als chauffeur leer je over logistieke planning en klantgericht bezorgen. Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat jouw rol kan zijn binnen een bedrijf. Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures