Bied jij ondersteuning voor onze muziek- en belevingsgroep? door ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof & TBO St. Antonius Ziekenhuis

Over de organisatie
ZorgSpectrum is een organisatie die mensen ondersteunt met één of meerdere progressieve chronische aandoeningen (zoals dementie, Parkinson, CVA, etc.). ZorgSpectrum heeft zeven zorglocaties in Nieuwegein, Houten en Vianen. Wij bieden hier zorg, ondersteuning en behandeling. Dit kan zijn binnen een fijne woonplek, maar men kan ook tijdelijk bij ons logeren, herstellen en revalideren. Tevens leveren we ook zorg aan huis en kan men overdag bij onze dagbehandeling terecht. Dat doen wij met oog voor wat iemand nog zelf wil en kan. De inzet van vrijwilligers is hierbij heel belangrijk!
Praktische informatie
Vacature

Let op: deze vacature is reeds ingevuld


Wat ga je allemaal doen?

Heeft u iets met muziek en klanken en heeft u affiniteit met de doelgroep dementie, dan zijn we op zoek naar u! We zijn op zoek naar een vrijwilliger voor de belevingsgroep "muziek en klank" in De Geinsche Hof in Nieuwegein. Je ondersteunt deze groep samen met de muziektherapeut en een medewerker geestelijke zorg. De bewoners die deelnemen aan deze activiteit zijn in een vergevorderd stadium van dementeren. De taken voor de vrijwilliger zijn o.a. het assisteren bij halen en brengen van bewoners van de verschillende afdelingen en de vrijwilliger kan passief met de bewoner(s) zijn, en/of actief met de muziek mee improviseren.

We zoeken iemand die:

  • zich kan inleven
  • affiniteit heeft met dementie
  • rust kan uitstralen
  • geduldig is
  • affiniteit heeft met muziek

Wij bieden:

  • Zinvolle en muzikale vrijwilligersklus
  • Scholing

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures