Beleidsmedewerker door La CaZa

Over de organisatie

La CaZa is een sociale onderneming waar mensen op vrijwillige basis kunnen participeren. Wij hebben als doel mensen in hun kracht zetten om vanuit daar weer deel te nemen aan arbeidsprocessen in de maatschappij. La CaZa wordt gerund door alle deelnemers samen. Op die manier leren mensen weer samenwerken en ervaren ze dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hielden. Van bar, keuken tot administratie, financiën, PR en schoonmaak, alles wordt door de deelnemers gedaan. Er is een bedrijfsleider voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen en een werkcoach die mensen ondersteunt bij hun persoonlijke proces. Er wordt geleerd door ‘te doen’ en dat ondersteunen we met cursussen en coachingsgesprekken.

Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

Als beleidsmedewerker draag je zorg voor het uitwerken van de processen van La CaZa. In deze functie werk je achter de schermen aan werkinstructies, regels en protocollen. Je zorgt dat alle processen up-to-date zijn en duidelijk omschreven voor medewerkers en klanten. Je zorgt voor eenduidigheid in de lay-out en werkbaarheid van de instructiemappen.

We zoeken iemand die:

  • Wij zijn op zoek naar iemand die zich helemaal kan vinden in het uitwerken van werkzaamheden op papier. Ben jij precies, kun je goed overweg met een computer en kun je zelfstandig werken? Ben je goed in de Nederlandse taal en vind je het leuk om te zorgen dat alle afspraken goed beschreven staan, dan is beleidsmedewerker dé functie voor jou!

Wij bieden:

  • De functie van beleidsmedewerker is een functie op vrijwillige basis binnen het leer/werktraject van La CaZa. We werken vanuit waarde-uitwisseling. Je brengt hulp door versterking aan te bieden en je haalt hier zelf uit wat jij nodig hebt voor je eigen ontwikkeling. Daarnaast is er coaching en zijn er cursussen waaraan je kunt deelnemen.
  • Wat kun je leren? Bij La CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kunt maar dat je open staat om je te ontwikkelen als mens en in je functie. Als beleidsmedewerker leer je zelfstandig te werken, je leert processen uit te werken en te zorgen dat ze up-to-date blijven. Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat jouw rol kan zijn binnen een bedrijf. Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures