Barverantwoordelijke door La CaZa

Over de organisatie

La CaZa is een sociale onderneming waar mensen op vrijwillige basis kunnen participeren. Wij hebben als doel mensen in hun kracht zetten om vanuit daar weer deel te nemen aan arbeidsprocessen in de maatschappij. La CaZa wordt gerund door alle deelnemers samen. Op die manier leren mensen weer samenwerken en ervaren ze dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hielden. Van bar, keuken tot administratie, financiën, PR en schoonmaak, alles wordt door de deelnemers gedaan. Er is een bedrijfsleider voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen en een werkcoach die mensen ondersteunt bij hun persoonlijke proces. Er wordt geleerd door ‘te doen’ en dat ondersteunen we met cursussen en coachingsgesprekken.

Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

Als barverantwoordelijke ben je net als de barmedewerker het eerste gezicht voor de klanten. Je begroet klanten en begeleidt ze naar hun zalen. Met je team zorg je ervoor dat de zalen schoon zijn en klaarstaan. Je verzorgt de drankjes voor de zalen, de bar en het terras. Aanvullend heb je overzicht op de planning van de dag en de aankomende dagen, je kent de kassa door en door, kunt openen en afsluiten en bent in staat om mensen in te werken.

We zoeken iemand die:

  • Voor deze functie zoeken wij mensen die het leuk vinden om onze klanten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Ben jij klantgericht en maak je graag contact met mensen? Dan ben jij in deze functie echt op je plek!
  • Je bent representatief en je houdt ervan om lekker door te werken
  • Je hebt het overzicht en de rust om mensen mee te nemen in je werk

Wij bieden:

  • Bij La CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kunt maar dat je open staat om je te ontwikkelen als mens en in je functie. Als barverantwoordelijke leer je om klanten op een professionele manier te bedienen. Je leert de basisvaardigheden en regels voor bediening. Je leert samenwerken, plannen en vooruitdenken en aansturen.
  • Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat jouw rol kan zijn binnen een bedrijf.
  • Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures