Barmedewerker door La CaZa

Over de organisatie

La CaZa is een sociale onderneming waar mensen op vrijwillige basis kunnen participeren. Wij hebben als doel mensen in hun kracht zetten om vanuit daar weer deel te nemen aan arbeidsprocessen in de maatschappij. La CaZa wordt gerund door alle deelnemers samen. Op die manier leren mensen weer samenwerken en ervaren ze dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hielden. Van bar, keuken tot administratie, financiën, PR en schoonmaak, alles wordt door de deelnemers gedaan. Er is een bedrijfsleider voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen en een werkcoach die mensen ondersteunt bij hun persoonlijke proces. Er wordt geleerd door ‘te doen’ en dat ondersteunen we met cursussen en coachingsgesprekken.

Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

Als barmedewerker ben je het eerste gezicht voor onze klanten. Je begroet klanten en begeleidt ze naar hun zalen. Met je team zorg je ervoor dat de zalen schoon zijn en klaarstaan. Je verzorgt de drankjes voor de zalen, de bar en het terras. Afhankelijk van de dienst die je draait verzorg je de uitgifte van de lunch of het buffet. Voor deze functie zoeken wij mensen die het leuk vinden om onze klanten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Ben jij klantgericht en maak je graag contact met mensen? Ben je representatief en hou je ervan om lekker door te werken? Dan is barmedewerker écht iets voor jou! In de avonden en in het weekenden is La CaZa ook geopend.

We zoeken iemand die:

  • Je bent representatief en je houdt ervan om lekker door te werken

Wij bieden:

  • Barmedewerker is een functie op vrijwillige basis binnen het leer/werktraject van La CaZa. We werken vanuit waarde-uitwisseling. Je brengt hulp door versterking aan te bieden en je haalt hier zelf uit wat jij nodig hebt voor je eigen ontwikkeling. Als barmedewerker leer je om klanten op een professionele manier te bedienen. Je leert de basisvaardigheden en regels voor bediening.
  • Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat jouw rol kan zijn binnen een bedrijf. Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.
  • Daarnaast is er coaching en zijn er cursussen waaraan je kunt deelnemen.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Ja, SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures