Administratief Medewerker door La CaZa

Over de organisatie

La CaZa is een sociale onderneming waar mensen op vrijwillige basis kunnen participeren. Wij hebben als doel mensen in hun kracht zetten om vanuit daar weer deel te nemen aan arbeidsprocessen in de maatschappij. La CaZa wordt gerund door alle deelnemers samen. Op die manier leren mensen weer samenwerken en ervaren ze dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hielden. Van bar, keuken tot administratie, financiën, PR en schoonmaak, alles wordt door de deelnemers gedaan. Er is een bedrijfsleider voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen en een werkcoach die mensen ondersteunt bij hun persoonlijke proces. Er wordt geleerd door ‘te doen’ en dat ondersteunen we met cursussen en coachingsgesprekken.

Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

Als administratief medewerker bij La CaZa ben je het aanspreekpunt voor alle klanten die diensten bij ons afnemen. Telefonisch en via e-mail komen er dagelijks aanvragen binnen voor catering, feesten en zaalverhuur. Je informeert klanten over de mogelijkheden, stemt af met collega’s van de bar/keuken en maakt offertes en huurovereenkomsten. Je houdt gedurende het hele proces contact met klanten. Je beheert de agenda van La CaZa in overleg met de medewerker die het rooster maakt.

We zoeken iemand die:

  • Je bent representatief, staat klanten mondeling en schriftelijk correct te woord en bent dienstverlenend ingesteld
  • Je kunt zelfstandig werken en instructies opvolgen/afspraken nakomen
  • Je kunt overweg met een computer en bent goed in Nederlands woord en geschrift
  • Je houdt ervan om alle afspraken duidelijk op papier te zetten

Wij bieden:

  • Bij La CaZa staat leren centraal. Het gaat er niet om dat je alles al kunt maar dat je open staat om je te ontwikkelen als mens en in je functie.
  • Als administratief medewerker leer je zelfstandig te werken, je leert contact onderhouden met klanten en alle afspraken bij te houden en te verwerken in een planning voor het bedrijf. Binnen het bedrijf kun je leren samenwerken, overleggen, feedback geven/ontvangen, vergaderen en wat jouw rol kan zijn binnen een bedrijf.
  • Persoonlijk kun je leren hoe je bent in een werkomgeving, waar je goed in bent en hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt gebruiken in je werk.

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures