Activiteitenbegeleider Houtbewerking Vrijwilliger m/v door Werk en zorg Fort bij Vechten

Over de organisatie
Werk en Zorg op Fort bij Vechten biedt mensen met een arbeidsbeperking of met een zorgindicatie een interessante en uitdagende plek om te werken aan herstel of voor dagbesteding. Dit wordt aangeboden in combinatie met individuele begeleiding. Alle werkzaamheden op het fort en in het Waterliniemuseum worden uitgevoerd door een team van professionals, vrijwilligers en mensen met een arbeidsbeperking of met een zorgindicatie. Samenwerken staat bij ons centraal. Werkzaamheden worden uitgevoerd in het groenbeheer, de houtwerkplaats, facilitaire dienst, het museum, in het museumcafé en de lunchroom.
Praktische informatie
Vacature

Wat ga je allemaal doen?

- Deelnemers ondersteunen bij het uitvoeren van hun dagactiviteiten. Denk hierbij aan: het mee-ontwerpen van een opdracht, uitleg geven over het gebruik van machines en gereedschap, meewerken aan houtbewerkingsopdrachten. Belangrijk: iedereen werkt op zijn/haar eigen tempo en niveau. - Aanspreekpunt voor deelnemers en waar nodig doorverwijzen naar de trajectbegeleider - Begeleiden van deelnemers in de ontwikkeling van hun technische en werknemersvaardigheden - Bieden van een luisterend oor en ook gezellig praten over wat hen bezighoudt.

We zoeken iemand die:

  • Je bent een handige klusser en je vindt het leuk om deelnemers kennis en vaardigheden aan te leren op het gebied van techniek en houtbewerking.
  • Praktische instelling heeft
  • Geduldig is en om kan gaan met weerstanden
  • Sociaal ingesteld en communicatief vaardig is

Wij bieden:

  • Reiskosten vergoeding
  • een uitdagende plek
  • ruimte om eigen werkstukjes te maken

Overige informatie:

Maatschappelijke stage (MAS)
Onkostenvergoeding (reiskostenvergoeding of anders)
Kennismakingsgesprek
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?
Suitable for Englisch speaking volunteers
Geschikt voor vrijwilligers die extra begeleiding nodig hebben
Nee, geen ANBI / SBBI status
Solliciteren
< Terug naar overzicht

Gerelateerde vacatures