Vrijwilligers werven: Nieuwe inzichten

Werken met vrijwilligers, Workshop

Vrijwilligers werven: Nieuwe inzichten

Is jouw organisatie of initiatief op zoek naar nieuwe vrijwilligers en is het soms lastig om ze te vinden? Zou je nieuwe én je bestaande vrijwilligers langer aan jouw organisatie willen binden? Meld je dan aan voor de workshop: vrijwilligers werven – nieuwe inzichten.

Inhoud
Hoe maak jij jouw organisatie aantrekkelijk voor (nieuwe) vrijwilligers? Tijdens deze workshop kijken we naar nieuwe inzichten om nieuwe vrijwilligers te werven. Dat vraagt om een aantal bewuste keuzes. Waarbij je je leert te verplaatsen in de schoenen van de ander. Waarbij je met kleine stapjes werkt naar je doel. Waarbij je inzicht krijgt in de drempels die een ander ervaart in jouw organisatie. Het is een methode die niet alleen bij de mogelijke vrijwilligers wat te weeg brengt, maar dus ook bij de je eigen organisatie. Tijdens deze workshop geven we praktische tips en kennis om direct mee aan de slag te kunnen gaan.

Belangrijke informatie
Deze workshop duurt ongeveer 2 uur.
Datum: 19 maart
Inloop: 18:45
Start workshop: 19:00
Einde workshop: 21:00

Locatie en adres
Buurtkamer De Groote Hond
Diepenbrocklaan 145

Doe je mee?
Deze workshop bieden we gratis aan, maar is niet vrijblijvend.
Kan je toch de workshop niet volgen, ondanks je inschrijving? Dan horen we dat graag max. 48 uur voor de start van de workshop.

Terug naar overzicht

Inschrijven

Inschrijving voor deze cursus is niet meer mogelijk

Locatie

Buurtkamer De Groote Hond, Diepenbrocklaan 145

Tijdsduur

  • Inloop: 18:45
  • Starttijd: 19:00
  • Eindtijd: 21:00

Kosten

Geen kosten