Training

Reanimatie + AED

Weet jij wat je moet doen bij een hartstilstand? Volg een reanimatietraining, leer reanimeren en red levens, want elke seconde telt.

Bij een goede reanimatie is de kans op overleven van het slachtoffer aanmerkelijk hoger. De reanimatietraining is gericht op het aanleren van de vaardigheden die noodzakelijk zijn om de kwaliteit van de reanimatie te verbeteren. Je moet niet alleen weten wat je moet doen, maar ook tot actie durven overgaan. Je leert reanimatievaardigheden en, net zo belangrijk, het herkennen van de omstandigheid waarin je moet reanimeren.

Reanimeren met AED
AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Het is een apparaat dat een gecontroleerde elektrische schok kan toedienen aan het hart, met de bedoeling de normale hartfunctie te herstellen. De overlevingskans van slachtoffers neemt bij reanimeren met AED aanzienlijk toe.
Iedereen mag een AED gebruiken. Maar het is wel beter om dit te leren en oefenen tijdens een reanimatietraining. Hier leer je hoe een AED werkt en je oefent met het aansluiten en bedienen. Indien je dan een keer echt een AED moet gebruiken geeft dat vertrouwen en gaan er geen kostbare minuten verloren.

Doe je mee?
Deze training bieden we gratis aan, maar is niet vrijblijvend.
Kan je toch de training niet volgen, ondanks je inschrijving? Dan horen we dat graag max. 48 uur voor de start.

Eerstvolgende startdatum

Overige startdata

Locatie

Buurtplein De Componist, Diepenbrocklaan 1-4

Tijdsduur

  • Inloop: 18:45
  • Starttijd: 19:00
  • Eindtijd: 22:00

Kosten

Geen kosten