In de schijnwerper

Kan je vacature een extra zetje gebruiken, wil je graag dat meer mensen bekend worden met jullie organisatie en wat jullie zoal doen of vind je dat die ene vrijwilliger echt een keer zijn verhaal mag delen met de rest van Nieuwegein? Wij hebben geprobeerd het makkelijker te maken door een schijnwerper te bieden. Jullie vacature prominent op onze homepage, het uitlichten van jullie organisatie op onze socials of jullie nieuwsbericht ons netwerk in? Dat kan! Het enige wat je even moet doen, is het formulier invullen en wij doen de rest.

Schijnwerper aanvragen

Nieuws en verhalen

Naast onze eigen avonturen geven we ook graag de ruimte aan vrijwilligers en organisaties om hun nieuws of verhaal met ons te delen. Of dit nu een persbericht is of een prijsuitreiking, als het bij onze doelstelling past, zetten wij het bericht op onze nieuwspagina. Zo kun je extra mensen bereiken.

Deel je verhaal met ons

Vrijwilligersportret

We kunnen er lang en kort over praten maar er bestaat geen betere publiciteit dan een ervaringsverhaal. Om die reden zouden wij het dan ook super mooi vinden om een portret te maken van een vrijwilliger van jullie organisatie. We delen dit verhaal op onze website, socials en wervingscampagnes.

Vrijwilliger opgeven

Training delen

Bied jullie organisatie trainingen of workshops aan die mogelijk van waarde kunnen zijn voor vrijwilligers? Deel deze dan met de vrijwilligers in de stad via onze academie. Je geeft hiermee aan dat je het belang van vrijwilligerswerk onderschrijft en geeft bekendheid aan jullie organisatie.

Training delen

Vacature van de Week

Elke week geven wij een vacature extra aandacht door deze te plaatsen op de homepage van onze website en te delen op onze socials. Hebben jullie een vacature die jullie lastig ingevuld krijgen of zijn jullie gewoon op zoek naar net even wat meer zichtbaarheid voor een functie. Laat het ons weten.

Aanmelden vacature

Organisatie Uitgelicht

Zijn jullie net gestart met een nieuw initiatief en willen jullie dit graag onder de aandacht brengen of verdient jullie organisatie het gewoon om in het zonnetje te worden gezet? Wij helpen daar graag aan mee en geven jullie een week lang een prominente plek op onze website en socials.

Organisatie uitlichten

Zelf aan de slag met promotie

Natuurlijk helpen wij je graag met het onder de aandacht brengen van een vacature of door het delen van een mooi vrijwilligersportret. Maar je kan zelf ook veel doen op het gebied van PR. Hier vind je een aantal tips om nog meer bekendheid aan jouw vacature te geven.

Wat kun je nog meer doen