Op bezoek bij

Erwtensoep, gl├╝hwein, kerstkraampjes, kerstverlichting en vooral heel veel lachende gezichten maakte de eerste kerstmarkt in park Kokkebogaard ondanks de regen een succes.

Terugblik

Tijdens de Dag van de Vrijwilliger ontvingen 750 vrijwilligers een waarderingspakketje om hen te bedanken voor hun inzet. Onder het genot van een kop koffie kwamen vrijwilligers samen.

Terugblik

Wij waren aanwezig bij de Dag van de Mantelzorg. Vooral om aan te geven dat mantelzorgers ook vrijwilligers kunnen inzetten om hen te ondersteunen!

Terugblik

Vrijwilligers van verschillende organisaties ondervonden welke communicatiestijl zij hebben, hoe deze stijl kan overkomen op anderen en hoe je communicatiestijlen op elkaar afstemt.

Op bezoek bij

Wij gingen op bezoek bij ATV Galecop. Je denkt er misschien niet direct aan, maar ook hier zijn vrijwilligers actief die ons vragen om advies en ondersteuning.

Op bezoek bij

Zaterdag 17 september werd onder grote belangstelling van bewoners Achtertuin Park Kokkebogaard geopend door wethouder Guido Bamberg.

Iets moois te vertellen?

Wij horen graag van jou

Een mooie actie die namens jullie organisatie gaat plaatsvinden, een vrijwilliger die een jubileum viert of andere leuke verhalen en nieuws wat jullie graag met zoveel mogelijk mensen willen delen. Geef het aan ons door en wij gaan onze best doen om er een artikel, rapportage of post aan te wijden. Je kan via deze weg mensen aandragen voor een vrijwilligersportret.

Deel je verhaal met ons