Organisatie

Zonnebloem Nieuwegein Noord

Gegevens

  • Waar Batau-Noord, Batau-Zuid, Zuilenstein/Huis de Geer/Blokhoeve, Galecop, Huis de Geer, Jutphaas Wijkersloot, Centrum/Merwestein, Blokhoeve
  • Adres Bergerveste 27, 3432AJ Nieuwegein
  • Domein Welzijn

Over de organisatie

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.
De afdeling Zonnebloem Nieuwegein-Noord bestaat uit 35 actieve vrijwilligers (waarvan 7 bestuursleden). Met deze groep mensen organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten voor zo’n 175 gasten. Naast ons jaarprogramma worden er ook 1-op-1 activiteiten verzorgd. Ons jaarprogramma bestaat uit: Theatervoorstelling Dorpsspelers, boottocht (samen met Zonnebloem Nieuwegein-Zuid), workshops, kersen eten in Cothen, de Zonnedag en de Kerstviering.
Voor onze vrijwilligers staan we ook klaar. 4 keer per jaar is er een vergadering en 2 keer per jaar wordt een uitje georganiseerd.
Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website.
Contactpersoon: Astrid van Velden, telefoon: 030-6037227
website: https://www.zonnebloem.nl/nieuwegein-noord

Contact:

Astrid van Velden
E-mail
030-6037227

Openstaande vacatures bij Zonnebloem Nieuwegein Noord

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures bij deze organisatie.