Organisatie

SVS Inburgering Taal Cultuur Werk

Gegevens

  • Adres Edisonbaan 14A, 3439MN Nieuwegein
  • Domein Onderwijs en Educatie

Over de organisatie

SVS Inburgering verzorgt inburgeringstrajecten voor nieuwkomers.
Wij zoeken vrijwilligers die als klassenassistent de docent ondersteunen bij het verzorgen van de taallessen, in de middag en/of in de ochtend.

SVS Inburgering Taal Cultuur en Werk is een organisatie dat sinds 2016 actief is op het gebied van de inburgering en integratie. SVS Inburgering is een sociale onderneming met een maatschappelijke missie en gericht op het creëren van een maatschappelijk meerwaarde.

Wij verzorgen naast opleidingen in de Nederlandse Taal en op het gebied van de Nederlandse Samenleving ook een oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt. Uit het laatste volgt dat wij op verzoek van de cursist de cursist begeleiden in hun leer-werktraject naar een duurzaam betaalde baan. We bereiden hen zo goed mogelijk voor op de Nederlandse arbeidsmarkt zodat zij na hun inburgeringstraject met voldoende zelfverzekerdheid kunnen gaan solliciteren en kansrijker zijn.

SVS Inburgering heeft veel kennis en ervaring op het gebied van onderwijs, zorg, en (re-)integratie op de arbeidsmarkt. Verder hebben we een groot netwerk van werkgevers die een stageplaats ter beschikking stellen.

Iedereen binnen onze organisatie en alle werkgevers waarmee we samenwerken, willen maar één ding: de cursist helpen om een mooie toekomst op te bouwen in Nederland.

Contact:

Marian Bijvoet
E-mail
030-7115684

Openstaande vacatures bij SVS Inburgering Taal Cultuur Werk

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures bij deze organisatie.