Organisatie

Inspiratiehuis Nieuwegein

Gegevens

  • Waar Heel Nieuwegein, Galecop
  • Adres De Kempenaerpark 2, 3437 JE Nieuwegein
  • Domein Zorg

Over de organisatie

Het leven bestaat uit vallen en opstaan. Om na het vallen weer op te kunnen staan, en om na het opstaan weer in balans te komen is er herstel nodig. Dit herstel staat centraal in het Inspiratiehuis.

In het Inspiratiehuis zijn we bewust bezig met herstel. We leren van elkaar en inspireren elkaar, we geven elkaar wat en ontvangen wat van elkaar, we delen onze verhalen en zoeken daarin de verbinding. Een ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo.

Het Inspiratiehuis is een plek voor hoop, inspiratie, persoonlijke ontwikkeling. Dit dragen wij uit in verschillende vormen, zoals een ontmoetingsruimte, het uitwisselen van diensten, cursussen op het gebied van herstel en zelfontwikkeling en peersupport. Voor de ontmoetingsruimte zijn we altijd op zoek naar enthousiaste gastheren en gastvrouwen. Ook is er behoefte aan administratieve ondersteuning, het bijhouden van social media van het Inspiratiehuis en begeleiders van herstelgroepen. Daarnaast bieden we volop ruimte om met eigen dromen, wensen of ideeën te komen, wij denken graag met je mee!

Contact:

Miriam Timmerarends
E-mail
0620887389

Openstaande vacatures bij Inspiratiehuis Nieuwegein

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures bij deze organisatie.