Bram Wesselink, Duurzaam en Groen b.wesselink@nieuwegein.nl 030 6071951
Team

Bram Wesselink, Duurzaam en Groen

Waarom ben ik hier en hoe denk ik daar vervolgens het beste invulling aan te geven?
Laat ik beginnen met waar ik het meeste energie van krijg; interacties met andere mensen. En al helemaal van mensen die zich op basis van hun intrinsieke motivatie inzetten voor een vraagstuk of doelstelling. Dat is precies het werkveld waar je je als “Domeinmakelaar” in bevindt en voor inzet. Tegelijkertijd wil ik, net als vele anderen, iets kunnen betekenen voor mijn omgeving. Maar dan wel vanuit mijn kracht en interesse. Hoe kan je anders daadwerkelijk iets bereiken? 
Ik wil het veld van vrijwillige inzet ondersteunen, en onnodige frustraties ondervangen. Ik denk dat te kunnen doen door de inwoners, organisaties en andere domeinen te leren kennen, te luisteren en te verbinden. Daarbij heb ik ook uw hulp nodig. Zit u met een idee, een probleem, of een oplossing? Neem dan a.u.b. contact op, en dan help ik u weer één, twee, of drie stappen verder.

 Naast mijn werk voor het VrijwilligersHuis ben ik ook actief als Ondersteuner Routekaart Energieneutraal Nieuwegein. Dat betekent dat ik goed op de hoogte ben van wat er speelt binnen de gemeente, zeker op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie.

Terug naar het overzicht