Blog

Voor de kinderen van Nieuwegein: kleuren maar!

Geplaatst op: 30 maart 2020 • Leestijd: 2 minuten

Hallo kinderen van Nieuwegein,

Het zijn best een beetje rare tijden, nu er over de hele wereld het coronavirus rondgaat. Sommige maatregelen zijn voor jullie niet zo leuk. Zoals het tijdelijk dichtgaan van de sport-/ muziekvereniging of andere club. En wat is het saai hè, zo zonder je klasgenootjes om je heen? Gelukkig is er ook voor kinderen wel het een en ander mogelijk. Zo kun je nog steeds sporten, kijk maar eens op de website van SportID.

Je mag nog steeds buitenspelen in kleine groepjes en met een beetje afstand. En je kunt, net als in veel andere landen en steden ook in Nieuwegein op berenjacht! Verveel je je toch een beetje? Doe dan mee met onze kleurwedstrijd!

Op berenjacht! Zoeken naar beren achter ramen.

Kleurwedstrijd

Speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar hebben we deze kleurplaat ontworpen. Je kunt er een leuke ANTIVERVEEL-prijs mee winnen. Meedoen is makkelijk:

  1. Print de kleurplaat uit.
  2. Kleur hem in of beplak de kleurplaat met mooie glitters, stickers of andere versiersels.
  3. Heb je een leuke boodschap of tip voor andere kinderen in Nieuwegein? Vul deze, samen met je naam, leeftijd en e-mailadres* in. De leukste tips delen wij op Facebook!
  4. Stuur een scan of foto van jouw ingekleurde en ingevulde kleurplaat naar communicatie@vrijwilligershuis-nieuwegein.nl. Vermeld in het onderwerp van je mail: KLEURWEDSTRIJD. Je kunt jouw kleurplaat insturen tot en met maandag 13 april 2020 (Tweede Paasdag). De winnaar maken we uiterlijk woensdag 15 april bekend.
  5. TIP: weet jij iemand die van kleuren houdt, maar geen printer heeft? Misschien wil jij een extra kopie afdrukken en aan hem of haar geven. Zo kun jij ook wat voor iemand anders doen!

 

 

Wij wensen jullie veel kleurplezier!

Groetjes, van het team van VrijwilligersHuis Nieuwegein

 

*) E-mailadres hoeft alleen ingevuld te worden als deze afwijkt van het adres vanwaar de kleurplaat wordt ingestuurd. Dit e-mailadres wordt NIET gepubliceerd, wij gebruiken het alleen maar om de winnaar op de hoogte te brengen. Bij kleurplaten die wij online laten zien, zullen wij dit e-mailadres digitaal ‘weggummen’.

Deel: