Aankondiging

Opening nieuwe locatie en expositie

Geplaatst op: 29 november 2018 • Leestijd: 2 minuten

In 2015 daagden een aantal mensen de gemeente Nieuwegein uit om vrijwilligers(werk) optimaal te organiseren. Zo kwam uiteindelijk het VrijwilligersHuis Nieuwegein tot stand. Inmiddels nadert het einde van het jaar 2018. We kijken met zijn allen terug op een bijzonder jaar met leuke  samenwerkingen, waarmee mooie resultaten zijn behaald.

Nu ook een fysiek VrijwilligersHuis
Nieuwe locatie VrijwilligersHuis opening en expositie
Onze nieuwe locatie: Boogstede 12 in CityPlaza

Tot op de dag van vandaag ondersteunen wij waar mogelijk vrijwilligers, (vrijwilligers)organisaties en inwonersinitiatieven in Nieuwegein. Als klap op de vuurpijl hebben we nu ook een fysiek VrijwilligersHuis. Een ‘thuis’ waar iedereen kan en mag binnenlopen voor vragen, informatie, vacatures of een samenwerkingsvoorstel.

We grijpen de kans om 7 december, op de nationale Dag van de Vrijwilliger, dit centraal gelegen pand aan Boogstede 12 in CityPlaza feestelijk te openen middels een fototentoonstelling. We zullen tijdens deze expositie een aantal prachtige portretten tonen van kanjers die zich inzetten voor de Nieuwegeinse samenleving.

Onder het genot van een hapje en een drankje staan wij voor jullie klaar! En daarnaast onder andere:

  • Frank de Kleer met live-muziek
  • Sneltekenaar Jan Ibelings die zijn geweldige cartoontekenkunsten zal vertonen
  • Oud-olympisch kampioene Christine Aaftink komt spreken

 

Jij komt toch ook naar de opening?
Vanaf 7 december is deze deur open voor iedereen!

We nodigen jou graag uit op vrijdag 7 december a.s. in CityPlaza, bij de roltrappen, waar we om 15:00 uur verzamelen. Zien we je daar?

Ook een klein steentje bijdragen aan het VrijwilligersHuis? Iedereen is welkom, dus als je jezelf bij ons Facebookevenement aanmeldt en deze meteen even een dikke duim geeft, weten ook jouw vrienden dat je gaat!

Deel: