Workshop

Workshop PR & Communicatie dag 1

12
September
2018

Contact

  • Wanneer: 12 September 2018 10:00 - 12:00 uur
  • Entree: GRATIS

Het VrijwilligersHuis Nieuwegein is er voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en inwonersinitiatieven. Voor jullie ondersteuning geven wij workshops over meerdere onderwerpen. Gebleken is dat Communicatie, Online Vindbaarheid, Social media, PR en Naamsbekendheid onderwerpen zijn die veel organisaties bezighouden en waar sommige nog in kunnen groeien.

Om die reden geven we een Workshop PR & Communicatie, en wel op 12 september van 10:00 tot 12:00 en 13 september 19:00 tot 21:00. In 2 uur tijd nemen we je mee in de wereld van Social Media, Persberichten, (schrijven van) Vacatures en behandelen we jouw meest prangende vragen. De inhoud van de workshop is op beide dagen hetzelfde.

Martine de Ridder geeft de workshop; je kent haar ongetwijfeld als onze vlogger. Wat je misschien niet weet, is dat Martine meerdere online startups leidde en voor een gerenomeerd internationaal strategiebureau werkte. Dus of je nu een Facebook know-it-all bent of nog steeds niet snapt hoe Instagram werkt; zij helpt je graag verder.

Overig: Wij zorgen voor water, koffie en thee
Toegang: is gratis, maar bij no-show (zonder goede reden) wordt het lastiger je voor andere workshops op te geven.

Ben jij erbij? Stuur dan een mail naar
Anke Abbink (a.abbink@vrijwilligershuis-nieuwegein.nl)
met daarin:
1: welke dag je komt
2: naam deelnemer
3: wat je graag wil leren